Om os - vi er kunstrådgivere

Asbæk Art Consulting er kunstrådgivere og hjælper dig med at finde fornuftig vej gennem den jungle af kunstnere, værker og gallerier, der udgør Samtidskunstscenen.

Vi er et trænet team af rådgivere, der ikke laver andet end at sondre imellem det geniale, det gode, det dårlige og det dybt elendige. Når dette så er gjort, guider vi dig igennem hele processen fra start til slut. Vi har set det meste af den kunst, der er på det etablerede og yderligere på de underliggende markeder og vi er så nysgerrige at vi ikke kan lade være med at rejse verden rundt for at tilegne os mere viden. Erfaringen er bygget op igennem årtier, og kun således er vi i stand til at identificere det, vi kalder A-værker fra B-værker.
Vi har fungeret gennem 5 år i dette format, men har mere end 40 års erfaring fra galleri- og kommunikationsbranchen. Vi leverer oplevelser, analyser og kvalificeret rådgivning - men samtidskunsten er altid omdrejningspunktet for vores virksomhed.

Du kan betragte os som personlige kuratorer, du kan bruge hvis du ønsker at:

- Investere i kunst
- Booke et foredrag
- Begynde en kunstsamling
- Benytte kunsten som branding

Se en oversigt over alle vores ydelser, tryk her.

 

 


Stifter, medejer og partner: Thomas Asbæk

Thomas Asbæk er vokset op i gallerimiljøet og har levet midt i kunsten siden sin fødsel – på godt og ondt. 10 år i reklamebranchen har dog suppleret den store kærlighed til samtidskunsten med en strategisk forståelse for den moderne kontekst, kunst også skal begå sig i. Dette er kvaliteter, der kommer til gavn i forbindelse med brandingstrategier og investeringsprojekter, hvor kunsten er udgangspunktet. Thomas Asbæk er det analytiske omdrejningspunkt og ”ørene” i Asbæk Art Consulting.

Kontakt Thomas.