Foredrag og kurser

Vi holder foredrag for både virksomheder og private. Foredraget giver indblik i samtidskunsten og tager udgangspunkt i vores historik og kompetencer og der er både konkrete cases og røverhistorier fra ”de gode gamle dage”. Nedenfor ser du eksempler på de foredrag vi tilbyder.

Kunst fremfor vandkølersnak

Thomas Asbæk giver med afsæt i egne erfaringer som kunstrådgiver en række konkrete og overraskende eksempler og cases, der illustrerer hvordan kunsten kan bruges som et ledelsesværktøj i virksomheder i optimeringen af image, fortælling og arbejdsmiljø. Foruden dette, giver Thomas eksempler på hvordan kunsten kan integreres i interne og eksterne kommunikationsprojekter, og hvordan den kan blive et samtaleemne med mere substans, end den man normalt oplever ved vandkøleren eller kaffemaskinen. Der vil blive reflekteret over spørgsmål så som: Hvordan kan en kunstsamling være med til aktivt at reflektere nogle budskaber man ønsker kommunikeret internt såvel som eksternt? Hvilket kunstværk afspejler netop jeres virksomheds værdier? Hvordan kan kunsten bruges som en inspirationskilde internt i virksomheden? Og hvordan kan kunsten integreres i et kommunikationsprojekt? Med dette foredrag får I svar på hvordan en kunstsamling kan bruges aktivt til at differentiere sig i forhold til konkurrenter og samtidig skabe en dynamisk og innovativ arbejdsplads.

Foredragsholder: Thomas Asbæk
Pris: 8000,- (ex moms)
Varighed: 60 min.

Små kunsthistorier

Kunstnerliv

Perioden 1975 til 1990 betegnes ofte som den første ’guldalder’ i 1900-tallet på kunstscenen i Danmark. Dette foredrag giver indblik i hvordan det var at leve og arbejde med de ’store kæmper’ fra den første guldalder. Patricia Asbæk fortæller historien som et øjenvidne og inddrager anekdoter fra kunstnernes liv, deres indbyrdes forhold samt yderligere ’guldkorn’ fra kunstverden. Heriblandt karakteristiske fortællinger om store kæmper så som Carl-Henning Pedersen, Wilhelm Freddie, Robert Jacobsen og Preben Hornung samt andre kunstnere fra denne generation.

Foredragsholder: Patricia Asbæk
Pris: 8000,- (ex moms)
Varighed: 60 min.

Foruden muligheden for tilrettelagte foredrag, kan vi sagtens skabe et foredrag som passer til dine behov og ønsker.

Foredrag på op til 40 personer kan vi holde i egne lokaler ellers tager vi gerne ud til jer.
For yderligere information, kontakt Asbæk Art Consulting.

Let's talk about me af Scott King