<< Back

Jespers Carlsens fernisering i Martin Asbæk Gallery

Vi hos Asbæk Art Consulting anbefaler Jespers Carlsens fernisering, Animation Syntax, som åbner i Martin Asbæk Gallery i dag, 31. oktober, kl. 17.

Her er hans video værk Modern Times, som vi er heldige nok til at nyde i vores lounge. Videoværket, som blev vist på Vallensbæk station tidligere i år, henviser til en scene fra den klassiske Chaplin film Modern Times fra 1936.

Mordern Times. installation view, DIAS DK 2014 from Jesper on Vimeo.

Jesper Karlsen arbejder i udstillingen, og ovenstående videoværk specifikt, med vores forståelse af objekter. Den menneskelige perception af det rumlige sættes på dagsordenen i hans værker. Vi oplever vores egen virkelighed kronologisk, og Carlsens animation arnejder med at tydeliggøre tiden som en afgørende faktor i vores måde at forstå. Mening skabes for os i form af sekvenser, og mindre sekvenser kan netop skabes ved hjælp af animation. Carlsen forsøger således i sine værker at dissekere sekvensernes anatomi. Hvordan bygges de op? Hvordan nedbrydes de? Er nogle af de spørgsmål, som Jesper Carlsen beskæftiger sig med.

Alle er velkommen til en dejlig start på weekenden med god kunstoplevelse.