Kunstinvestering

Kunst er en parallel økonomi og det er ingen hemmelighed, at de rette indkøb på det rigtige tidspunkt, kan vise sig at være en fantastisk investering.
Vi kan placere dine midler i samtidskunst med henblik på størst mulig forrentning. Kunsten kan du tilmed nyde imens den forrentes. Vi giver dig adgang til det ypperste på markedet, klæder dig på til din kunstinvestering og rådgiver dig igennem hele processen.

God kunst er en aktie i fremtiden og er ikke følsom overfor nedgangstider, på samme måde som ejendomme og værdipapirer. For selvom man langt hen af vejen, kan vurdere kunst ud fra lige så faste parametre som enhver anden investering, vil den gode kunst altid rumme en eviggyldig kvalitet. Og så gør det jo ikke noget, at du kan nyde kunsten, lige fra du køber, til du sælger – samtidig med at den forrentes. Sidste år havde vi en gennemsnitlig forrentning på vores kunstinvesteringer på 33%.

Der er forskel på når du køber kunst som privat eller virksomhed. Virksomheder har mulighed for at afskrive køb af kunst. Køber din virksomhed f.eks. et maleri til 100.000 kr., kan virksomheden årligt afskrive op til 25 pct. af værdien, ligesom hvis der var tale om ethvert andet driftsmiddel. Vi rådgiver dig omkring mulighederne og fordelene ved kunstinvestering hvad enten du køber som virksomhed eller privat og guider dig igennem de revisionstekniske processer fra start til slut.
Har du ikke købt kunst før, kan det godt være svært at komme i gang. Markedet kan føles overvældende, og det er alt andet end nemt at finde fornuftigt vej gennem den jungle af kunstnere, værker og gallerier der udgør samtidskunstscenen. Men det kan vi hjælpe dig med. Vi varetager hele processen og hjælper dig med alt, lige fra at identificere et A-værk til din samling, til at få solgt værket igen.

The Steel Mosquito...These trees smell of Blood af Keith Tyson