Kunstrådgiveren

En god kunstrådgiver skal have set absolut det meste af det, der har været på det etablerede marked og de underliggende markeder igennem mange år. Og man skal fortsat eje nysgerrigheden og rejse verden rundt. Der er tale om erfaring bygget op igennem årtier, og kun således er man i stand til at identificere det bedste. Denne erfaring og nysgerrighed er i højsædet hos Asbæk Art Consulting.

At kunne sondre imellem A-værker og B-værker er det vi som kunstrådgivere kan og det er et af de områder, hvor vi kan gøre en afgørende forskel. Vi har kontakterne til modergallerierne, så du får adgang til de bedste værker. Og med vores indsigt i auktionshusenes udbud, private samlinger og gensalg fra gallerier, så ved vi, hvor de væsentligste specifikke værker af bestemte kunstnere befinder sig.

Vi navigerer hurtigt og uafhængigt rundt på markedet og forstår de konjunkturer og tendenser der er aktuelle på samtidskunstscenen. Og vi har overblik og indsigt, så vi kan se og vejlede dig langt ud over en given trend. Frem for alt har vi brændende lidenskab for kunst og evnen til at skelne det, vi kalder A-værker fra B-værker – øjet for kunsten.

No Title af Gerwald Rockenschaub