Opbygning af samling

Vi hjælper dig med at opbygge hele samlinger fra bunden eller blot udfylde et hul på væggen.

I Asbæk Art Consulting mener vi, at kvalitetskunst er en vigtig kilde til personlig inspiration og nydelse. For at du kan nyde den særlige berigelse den gode kunst giver, ser vi som kunstrådgivere på al kunst, så du kun behøver at se på det bedste. Vi har overblik og indsigt, og kender de tendenser der er aktuelle, men vejleder dig også langt over en given trend. Erfaringen er bygget op igennem årtier, og kun således er vi i stand til at identificere A-værkerne til din samling. Køber du et værk på det rigtige tidspunkt, kan det desuden vise sig at være en god investering i fremtiden.

Vi kan finde et specifikt værk der passer ind i din samling. Her er vores kontakter til Secondary Market afgørende. Vi kan føre forhandlingerne eller vi kan træde pænt i baggrunden, når værket er fundet.

Vi kan desuden vurdere værker du selv har fundet eller selv er lykkelig ejer af og vi kommer med vores anbefaling i forhold til de spørgsmål, du måtte have. Skal du beholde værket, købe, vente eller sælge og i givet fald på hvilket marked. Der er stor forskel på de priser, man kan opnå for det samme værk på de forskellige markeder.

Denne service kan købes på konsulent timebasis eller efter anden aftale.

Untitled af Tal R